Herman Ottó Múzeum

Általános információk

Múzeumpedagógiai foglalkozásink munkanapokon, nyitvatartási időben, 10 fő feletti csoportlétszám esetén vehetők igénybe. Programigényét, kérjük, legalább öt munkanappal korábban jelezze a megjelölt kapcsolattartó múzeumi munkatárs számára. Foglalkozást kizárólag abban az esetben tudunk biztosítani, ha annak vállalását munkatársunk személyesen, telefonon vagy e-mailben az előzetes egyeztetés során megerősítette.

Jegyárak

Az általános- és középiskolák tanulói, valamint a felsőoktatási intézmények hallgatói részére a belépőjegy egy alkalomra szólóan a múzeumpedagógiai foglalkozás díját is tartalmazza.

Általános diák belépőjegy 2019. március 1-től:
Pannon-tenger Kiállítóépület: 1400 Ft/fő

Pannon-tenger Kiállítóépület+Képtár: 1600 Ft/fő
Képtár (Pannon-tenger Kiállítóépület nélkül), Galéria, Emlékház, Színészmúzeum, Papszeri Kiállítási Épület: 500 Ft/fő

Csoportos belépőjegy diákok számára 2019. március 1-től (15 fő felett):
Pannon-tenger Kiállítóépület: 1200 Ft/fő
Pannon-tenger Kiállítóépület+Képtár: 1500 Ft/fő
Képtár (Pannon-tenger Kiállítóépület nélkül), Galéria, Emlékház, Színészmúzeum, Papszeri Kiállítási Épület: 400 Ft/fő

A Feledy-ház és a Petró-ház kiállításai ingyenesen, bejelentkezés útján látogathatók.


Foglalkozásjegy óvodásoknak és ingyenes belépésre jogosult látogatóknak:
300 Ft/fő

Óvodások részére 10 fő feletti csoportos látogatás esetén a betöltött életévtől függetlenül ingyenes belépést biztosítunk.

Diákcsoportok esetén 10 diák mellett 1 kísérő számára (beleértve a pedagógusokat is) a belépés és a múzeumpedagógiai foglalkozás díjtalan.


Amennyiben meghirdetett programjaink között nem talál az aktuális pedagógiai igényeknek megfelelő kínálatot, kérjük, jelezze azt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az egyenlő hozzáférés biztosítása érdekében minden speciális jellegű igénynek igyekszünk a lehető legrugalmasabban megfelelni. Épületeink akadálymentesítésének lehetőségeiről, kérjük, érdeklődjön a meghirdetett program foglalkozásvezetőjénél.

Múzeumpedagógiai foglalkozásainkon, rendezvényeinken fotók készülnek. Amennyiben kifogása van a felvételek készítése, valamint azok publikálása ellen, kérjük, jelezze a foglalkozásvezető számára a programkezdést megelőzően.

Meghirdetett foglalkozásaink kapcsán fenntartjuk a programváltoztatás jogát.

NKA

Állományvédelem

Általános információk