Herman Ottó Múzeum

MEGHÍVÓ FILMVETÍTÉSRE ÉS KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓRA

A Herman Ottó Múzeum 2017 decemberében lezárult mintaprojektje keretében megvalósult kiállítás új helyszínen is bemutatkozik. A rudabányai Bányászattörténeti Múzeum, mint a projekt mentorált múzeuma volt a helyszíne és megvalósító partnere a miskolci és rudabányai múzeumi közösségi terekbe álmodott bútorok tervezésének és megvalósításának. 2018. március 22-én, csütörtökön, 14.00 órai kezdettel nyílik meg a tárlat a Bányászattörténeti Múzeumban. A program kapcsán a múzeumban készült kisfilmeket is megtekinthetik a látogatók. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

MEGHÍVÓ

A MINTAPROJEKT AZ UTOLSÓ SZAKASZÁBA ÉRKEZETT

„A Herman Ottó Múzeum mintaprojektje utolsó szakaszába érkezett. Mind Miskolcon, a Papszeri Kiállítási Épületben, mind a Bányászattörténeti Múzeumban, Rudabányán izgalmas kül-és beltéri bútortervek készültek, amelyeket a diákok makett formájában is kidolgoztak. A legjobb ötleteket megvitatása után kiválasztva néhány tervet a rendelkezésre álló újrahasznosítható anyagokból a diákok el is készítenek néhány mintadarabot. Az elkészült mintabútorokkal mindkét múzeumi helyszínen találkozhatnak majd a látogatók mindannyiunk nagy örömére. A terveket és maketteket hamarosan bemutatjuk a 2017. december 11-én, hétfőn, a Papszeri Kiállítási Épületben tartandó projektzáró rendezvényünkön.”

Bővebben:

MŰHELYMUNKA A MÚZEUMI KÖZÖSSÉGI TEREK ÁTALAKÍTÁSÁRA

A Herman Ottó Múzeum mintaprojektjében megkezdődött az Egri  Eszterházy Egyetem tanárának és hallgatóinak közreműködésével a miskolci Herman Ottó Múzeum Papszer épületének és a rudabányai Bányászattörténeti Múzeum épületének közösségi tereinek átalakításáról való gondolkodás, műhelymunka.

Bővebben:

ÖSSZEFOGLALÓ A HERMAN OTTÓ MÚZEUM MINTAPROJEKTJÉRŐL

Bővebben:

MEGHÍVÓ

NKA

Állományvédelem

Látogatóinknak Mintaprojekt