Herman Ottó Múzeum

IKSZ Iskolai Közösségi Szolgálat

 

 

Új program!

Elindult a KÖSZ! Program a múzeumban.

A Herman Ottó Múzeum és a Miskolci Galéria új, iskolai közösségi szolgálatának részleteiről hamarosan beszámolunk. A Projekt a KÖSZ! Program támogatásával valósul meg.

 

Iskolai közösségi szolgálat
Intézményi IKSZ-programfelelős:
Vass Nóra 06-70/940-8656 ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Mentor, koordinátor kiállítóhely szerint
Herman Ottó Múzeum központi épület Makár Anita ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Rákóczi-ház, Alkotóház – Madarász Györgyi ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Papszeri kiállítási épület – Mlakár Zsófia ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Színészmúzeum – Mikita  Gábor ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Nagy Kunszt Tanulmányi Múzeum
Feledy-ház – Marosi Ágnes ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Petró-ház – Hajdú Ildikó ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Herman Ottó Emlékház – Tóth Ferenc Zsolt ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Letölthető szerződés
Múzeumi közösségi szolgálati szerződés (PDF)

 

NKA

Állományvédelem

Látogatóinknak Iskolai Közösségi Szolgálat